HeltiQ Wart Freezer szemölcsfagyasztóIsmerje meg a HeltiQ Wart Freezer szemölcsfagyasztót, mellyel otthon, egyszerűen és hatékonyan szabadulhat meg a kézen és lábon előforduló vírusos szemölcseitől vagy uszonyai szemölcseitől. 
 
 
Termékelőnyök: 
  • A közönséges kéz- és lábszemölcsök, valamint uszodai szemölcsök eltávolítására
  • Egyszerű használat
  • Hatékony otthoni kezelés
  • Nagyon gazdaságos: 20 kezelés adagolónként
  • Gyors: 10 másodperc alatt fagyaszt a szemölcs gyökeréig
  • Biztonságos: a célzott kezelés, a szabadalmaztatott krio kupola technológia a szemölcs körüli bőrfelületet védi
  • Gyermekbarát: 4 éves kortól alkalmazható fagyasztási módszer a szemölcsökre  


A HeltiQ Wart Freezer szemölcsfagyasztó az átlagos kéz- és lábszemölcsök gyors és könnyű kezelését teszi lehetővé.  Hatékonysága az orvosok által használt hatékony fagyasztási módszeren, a krioterápián alapszik.

Mi a HeltiQ Wart Freezer szemölcsfagyasztó?

A HeltiQ Wart Freezer szemölcsfagyasztóval gyorsan és könnyen kezelheti a közönséges kéz- és lábszemölcsöket. A HeltiQ Wart Freezer szemölcsfagyasztó hatóanyaga az orvosok által használt hatékony fagyasztási módszeren alapul. Ezt a fajta kezelést krioterápiának nevezik. A krioterápia hosszú évek óta alkalmazott, megbízható, hatékony fagyasztási módszer. A HeltiQ Wart Freezer szemölcsfagyasztó adagolója lehetővé teszi azt, hogy a szemölcs típusától függően a megfelelő adagot használjuk.
Az adagoló speciálisan kialakított nyílása, a krio kupola technológia a kezelés alatt megvédi a szemölcs körüli egészséges bőrt, mert így a szemölcsöt pontosan meg lehet célozni vele. A fagyasztási folyamat fokozatos, és mindössze 10 másodpercig tart. A fokozatos fagyasztási folyamat kevésbé fájdalmas, mint a szokásos fagyasztási módszerek. Ezért ideális például kisgyermekek kezelésére.
A szemölcs a kezelést követő 10-14 nap múlva leesik, a helyén új, egészséges bőr képződik. Nincs szükség összeállítani, a HeltiQ Wart Freezer szemölcsfagyasztó azonnal használható.
Hatásos, biztonságos és rendkívül könnyű a használata.

 

Célzott kezelés, a krio kupola technológia védi a szemölcs körüli bőrt:

 

Mi a szemölcs?

A szemölcsök kemény, érzéketlen, bőrkeményedés-szerű jóindulatú kinövések, amelyek úgy nézhetnek ki, mint egy karfiol. Gyakran előfordulnak a kézen és lábon, méretük 3 és 6 mm közötti. A szemölcsöknek több fajtája létezik, a leggyakoribbak a kéz- és lábszemölcsök. A kéz- és lábszemölcsökön kívül léteznek még uszodszemölcsök, bőrkinövések és genitális (nemi) szemölcsök. 

Használati útmutató a HeltiQ Wart Freezer szemölcsfagyasztóhoz

A HeltiQ Wart Freezer szemölcsfagyasztó orvostechnikai eszköz, mely egyben gyógyászati segédeszköznek is minősül! (CE0344) Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!
A HeltiQ Wart Freezer szemölcsfagyasztó közönséges kéz- és lábszemölcsök kezelésére alkalmazható. Javasoljuk, hogy a HeltiQ Wart Freezer szemölcsfagyasztót csak azután használja, miután gondosan tanulmányozta a használati útmutatót.

 

Használati útmutató letöltése

 

Kapható a nagyobb patikákban.

 

Újdonság! A HeltiQ Wart Freezer szemölcsfagyasztó már Egészségpénztári számlára is megvásárolható.